В четвъртък следобед руската армия нанесе удари в Харковска и Запорожка

...
В четвъртък следобед руската армия нанесе удари в Харковска и Запорожка
Коментари Харесай

Русия нанесе удари в Харсковска и Запорожка области

В четвъртък следобед руската войска нанесе удари в Харковска и Запорожка области, оповестиха локалните управляващи, представени от Руската работа на Би Би Си.

Както написа в " Телеграм " губернаторът на Харковска област Олег Синегубов, по време на обстрела на село Лебяжие в Чугуевския регион снаряд е блъснал жилищна постройка. 62-годишен мъж е умрял, брачната половинка му е ранена и е откарана в болница.

По-рано Синегубов сподели, че полицейският час в региона е продължен от 22:00 до 6:00 часа сутринта до второ разпореждане ". По това време е неразрешено хората да се намират на публични места, да се движат по улиците пешком или с превоз.

Град Орехов в Запорожка област и обитаемоте места към него също са били подложени на масиран артилерийски обстрел, сподели Александър Старух, началник на регионалната администрация на Запорожие.

" Окупаторът употребява артилерия, нападна няколко часа поред - написа той в " Телеграм " - Загина 17-годишно момче. Почина на път за болничното заведение. "

Освен това, съгласно Старуха, друга 66-годишна жена от село Преображенка е тежко ранена.

Припомняме, че при ракетен удар по трен на гарата в село Чаплино, Днепропетровска област, починаха 25 души, а над 50 бяха ранени. Русия призна,че е нанесла удара, само че съобщи, че задачата е била боен трен с муниции и той е бил изумен.
ТЕМА преди 2 часа 392 преди 3 часа 718 преди 6 часа 2546
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР